svømmehal_02.jpg

Om tegnestuen

Tegnestuen Tulinius Lind blev grundlagt i 2017 på baggrund af en vundet arkitektkonkurrence i Våler, Norge. Konkurrencen var en åben, international konkurrence om et nyt skolebyggeri og et kulturhus, bestående af idrætshal, bibliotek, svømmehal mm. på i alt ca. 10.000 m².

Teamet har alle hentet deres erfaring fra opgaver for såvel offentlige bygherre som private og har forståelse for, hvordan der skabes kvalitet og værdi gennem valg af robuste, bygbare og økonomiske løsninger. Det er vores erfaring, at de fornuftige og afprøvede løsninger, også bliver de smukkeste på lang sigt.

For os er det derfor ikke væsentligt, at huset påkalder sig meget opmærksomhed ved første øjekast; det væsentlige, er om brugerne ved den gentagne brug, kommer til at værdsætte huset og passe på det. At det er et hus som man kan vende tilbage til, gå på opdagelse i og finde nye detaljer og fortællinger. 

Vi ved at brugen af bygninger vil ændre sig over tid, og gør derfor en dyd ud af at skabe fleksible og robuste løsninger.  Vi tænker derfor huse ud fra hvordan det vil se ud om 10, 20 og 50 år, og materialer og løsningerne vælges ud fra at huset skal ældes med ynde; at det skal blive smukkere med årene. For os at se, er det den tilgang, der sikrer bæredygtige og langtidsholdbare løsninger.