svømmehal_02.jpg

Tulinius Lind

Vi løser opgaver for både offentlige og private bygherrer, og forpligter os på at skabe kvalitet og værdi gennem valg af robuste, bygbare og smukke løsninger. Det er vores erfaring, at de fornuftige og afprøvede løsninger, ofte bliver de smukkeste på sigt.

Antikkens idealer om holdbarhed, brugbarhed og skønhed står lyslevende for os i vores tilgang til design. For os at se, er det den tilgang der sikrer langtidsholdbare og bæredygtige løsninger. Stille kvaliteter prioriteres over de larmende, for det er gennem oplevelsen og brugen af huset over tid, at vi oplever kvaliteten i løsningerne og omhuen i arbejdet med proportioner, detaljer og stoflighed.

 Vi ved at brugen af bygninger vil ændre sig over tid, og gør derfor en dyd ud af at skabe fleksible og robuste løsninger. Vi tænker derfor huse ud fra hvordan det vil se ud og fungere om 20, 50 og 100 år, og materialer og løsningerne vælges ud fra, at huset kun bliver smukkere med årene.

 For os, er det derfor ikke væsentligt, om huset påkalder sig opmærksomhed ved første øjekast; det væsentlige er, om brugerne ved den gentagne brug kommer til at værdsætte huset og passe på det. At det er et hus, som man kan vende tilbage til, gå på opdagelse i og finde nye detaljer og fortællinger.